Suomen luomumatkailuyhdistys - ECEAT Suomi ry

Majatalo Box

Majatalo Box B&B

Sijainti ja yhteystiedot

Majoitus- ja ruokapalveluja Sipoon maaseutumaisemassa, vain 30 km Helsingistä.

Tietoja kohteesta

Kohteesta tarkemmin

Boxin majatalo ja Handelsmans Café sijaitsevat Sipoon maaseutumaisemassa, vain 30 km Helsingistä. Vaaleanpunainen kahvilarakennus on tehty yli 100 v sitten talkoovoimin kyläkaupaksi. Rakennuksen yläkerrassa on vierailijoille 4 hengen huoneisto (yhteinen makuuhuone, keittiönurkkaus, oleskelutila ja parveke).

Päätalossa on majoitustilat 11 hengelle: alakerrassa 3 x 2 hh, olohuone ja keittiönurkkaus. Yläkerrassa 3hh ja 2hh + parveke (sopii morsius- tai perhehuoneeksi). Suihkut ja wc:t käytävällä.

Kahvilassa on tarjolla luomu- ja lähiruokapainotteisia kahvilaherkkuja, kotiruokaa ja brunsseja. Sopii myös juhla- ja kokoustilaksi 10-20 h ryhmille (pääsy pyörätuolilla). Konsertteja, näyttelyitä ja keskusteluiltoja. Emäntä ja isäntä edistävät aktiivisesti Slowfood-toimintaa. Puutarhakirjallisuutta ja vaihtokirjojen hylly. Kesällä tilapuodissa vihanneksia, varhaisperunoita ja sesonkimarjoja. Tilauksesta taimia ja sesonkikukkia.

Ympäristö ja ohjelmaa:

Majatalo sijaitsee isännän pienellä kotitilalla keskellä Boxin kylää. Tilattavissa on mm. kyläkävelyjä, esittelykierroksia puutarhassa, puutarha- ja kukkiensidontakursseja sekä TYHY- toimintaa.

Muistojen puutarha joka kertoo tarinoita kylästä ja majatalon puutarhuripariskunnan elämän varrelta. Syntymässä on myös opetus-, esittely- ja terapiapuutarha. Kysellä voi myös puutarhatöitä majoitusta ja täysihoitoa vastaan.

Ympäristössä on hyviä pyöräily- ja kävelyreittejä. Varattavissa polkupyöriä ja eväskori. Vaellusreittejä 6-8 km päässä Sipoonkorven kansallispuistossa. Kulttuurikohteita mm. Sipoon vanha kivikirkko ja Nikkilän Jokipuisto. Söderkullan keskustaan n. 5 km. Kalastusmatkoja ja laivaristeilyjä Sipoon saaristoon voi tilata.

Tulo-ohjeet:

• Bussi: Hyvät bussiyhteydet Helsingistä ja Porvoosta Uutta Porvoontietä (nro 170). Pysäkki Sale-kaupan jälkeen. Kulje etelään 1 km ’Spjutsund ja Nevas’ -tietä (nro 1534). Pyörätie päättyy majatalon kohdalla.
• Auto/pyörä: Automatka Helsingistä vain n. 20 min. Katso ohjeet edellä. Lentokentälle 30 min ajomatka.

Aukiolo ja hinnat:

• Aukioloajat yrityksen nettisivuilla ja Facebook-sivuilla.
• Hinnat yrityksen nettisivuilla tai tiedusteltaessa