Suomen luomumatkailuyhdistys - ECEAT Suomi ry

Frantsilan Hyvän Olon Keskus

Sijainti ja yhteystiedot

Kursseja, luomuyrttejä ja hyvinvointia Hämeenkyrön kulttuurimaisemissa
Kielitaito: suomi, englanti

Tietoja kohteesta

Kohteesta tarkemmin

Frantsilan Luomuyrttitila on yrtteihin erikoistunut tila Hämeenkyrön kulttuurimaisemissa. Toiminnan periaatteena on “ihmisen luonnonmukainen ja kokonaisvaltainen huolenpito ympäristöä kunnioittaen”.
Luomutilan sydämessä, vehmaan luonnon keskellä toimii Hyvän Olon Keskus, joka antaa uusia voimavaroja jaksamiseen ja mielen rauhoittumiseen.

Ympäristö ja ohjelmaa:

Vietä kesäpäivää yrttipolulla ja kuuntele metsäkosken rauhoittavaa solinaa. Pysähdy evästelemään Metsärauhan majalle. Pyöräile Hämeenkyrön järvimaisemissa ja pulahda välillä uimaan  Kirkkojärvelle. Vietä luontaishoitolomaa tai osallistu mielenkiintoisille kursseille. Katso kurssit nettikalenterista. Yrttipuoti Taikapalsamista lomalaiset saavat -10% alennuksen Frantsilan tuotteista.

Ryhmille tilauksesta kokouspalvelut, luentoja, hoitotuokioita, yrtti- ja turvesaunanautintoja, luomuvoittoinen kasvisruoka seisovasta pöydästä sekä majoitusta yli 30:lle hengelle. Kasvisravintola Kehäkukassa (4km) voi tutustua yrttituotteiden lisäksi paikallisiin käsitöihin sekä mauste- ja rohtokasvien näytemaahan. Luonto- ja perinneretkiä tehdään Koskelan museotorpalle (30 km).

Tulo-ohjeet:

  • Juna: Lähin rautatieasema Tampereella (40 km).
  • Bussi: Bussipysäkki Hämeenkyrö, 4 km taksilla.
  • Auto/pyörä: Tampereelta 40 km Vaasan suuntaan. Hämeenkyrön keskustasta vasemmalle: ”Kyröspohja 3”.

Aukiolo ja hinnat:

  • Auki ympäri vuoden tilauksesta.
  • Katso ruokailujen ja majoituksen sekä luontaishoitojen hinnat nettisivulta.